Mekalasi Oy:lle on myönnetty ISO 13485:2016 -standardin mukainen laatujärjestelmäsertifikaatti

Mekalasi Oy:n laatujärjestelmä on sertifioitu ISO 13485:2016 -standardin mukaisesti. Valmistajat, toimittajat ja jakelijat voivat saada kansainvälisesti tunnustetun lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden sertifikaatin osoittaakseen noudattavansa alan tiukkoja vaatimuksia. Tämän sertifioinnin mukaisesti olemme terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä huollon myyntiin erikoistunut yritys, joka jatkuvasti täyttää sekä alan vaatimukset, että kehittää omaa toimintaansa-, ja lunastaa asiakkaiden toiveet olla luotettava kumppani.

Mekalasille myönnetty sertifikaatti on voimassa seuraavassa laajuudessa: terveydenhuollon tuotteiden myynti, varastointi, jakelu, huolto ja asennus. Mekalasi on toiminut jo pitkään ISO 13485 -standardin mukaisesti. 16.6.2022 myönnetty sertifikaatti on osoitus tästä.

ISO 13485:2016 -sertifikaatilla Mekalasi Oy osoittaa, että toimittajat, jälleenmyyjät ja loppukäyttäjät ovat tekemisissä ammattitaitoisen organisaation kanssa, joka on sitoutunut noudattamaan alan voimassa olevaa lainsäädäntöä ja velvoitteita.

Laatujärjestelmän sertifiointiprosessi auttoi Mekalasi Oy:tä löytämään toiminnastaan vielä lisää kehityskohteita. Kasvussa oleva toimintamme vaatii selkeitä prosesseja ja ohjattuja toimintamalleja hallitun ja yhtenevän toiminnan kehittämiseksi ja kasvattamiseksi. Lisäksi sertifiointi auttaa ylläpitämään laadunhallintaprosesseja läpi koko yrityksen eri liiketoimintojen.

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.