Kinesio- ja dynaamiset teipit

Kinesiologisia teippaustekniikoita on käytetty jo kauan niin fysioterapiassa, kuin urheilussa. Niiden käytöllä pyritään mahdollistamaan kontrolloitua liikettä, jolloin voidaan ehkäistä vammoja tai helpottaa tiettyjen vammojen paranemisprosessia.
PINO on tarjonnut vuodesta 2006 lähtien ammattikäyttäjille omia elastisia teippejä PINOTAPE-nimellä. Valikoimastamme löydät laadukkaita, dermatologisesti testattuja ja ihoystävällisiä teippejä, jotka on valmistettu hieman erilaisista materiaaleista käyttöaiheesta ja -tarpeesta riippuen. Toisin kuin alkuperäinen teippi, PINO tarjoaa nyt myös muusta pohjamateriaalista valmistettuja teippejä , jotka on mukautettu kunkin käyttöalueen tai käyttäjän haasteisiin.

PINON teippien vertailua:
Sport (Rayon) – vahva liima ja nopeasti kuivuva materiaali, joka sopii hyvin kaikkeen urheiluun, fysioterapiaan sekä hikoileville asiakkaille
Therapy (Cotton) – klassinen puuvillateippi terapeuttiseen käyttöön
Sensitive (Super Sensitive) –teipissä on erityisen mieto liima ja värjäämätön teippi allergikoille ja herkälle iholle
Fascia (Myofascial) – teipissä on erityiset pisaran muotoiset syvennykset faskihoitoon
Hamppu (hamppu) – teipin materiaali on värjäämätöntä puuvilla-hamppukangasta

PINOTAPE tuotteet ovat lääkinnällisiä laitteita ja siksi niihin sovelletaan tiukkoja kriteerejä. Teipit ovat sekä allergia-, että dermatologisesti testattuja.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.