Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu»Yritysesittely

TERVEYDEN HYVÄKSI VUODESTA 1952

Suomen vahvimmat

Vuonna 1952 perustettu Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Omistajamme on perheyritys SAXO Oy. Konserniin kuuluu lisäksi Mekalasin tytäryhtiö Plastone Oy, muovituotteiden sopimusvalmistaja, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmijärvellä ja Virossa. SAXO-konserni työllistää yhteensä 160 henkilöä. Liikevaihto oli vuonna 2017 yhteensä n.30 miljoonaa euroa. Mekalasin talous on vankalla pohjalla ja yritys on saanut puolueettomalta luottoluokittajalta jo 10 vuoden ajan parhaan mahdollisen arvioinnin (Suomen Asiakastieto Oy).

Mekalasin varasto sijaitsee Nurmijärvellä, myyntitoimisto Helsingin Pitäjänmäellä ja lisäksi aluemyyntiedustajat koko Suomen alueella. Huoltoliiketoimintamme kattaa koko Suomen. Näin tavoitamme kaikki asiakkaamme ja pystymme palvelemaan koko asiakaskuntaa nopeasti ja tehokkaasti. 2017 kesästä alkaen Mekalasi laajentaa myyntiään myös Baltiaan.

Yrityksenä olemme saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta joustavuudesta sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelustamme. Tavoitteenamme onkin olla asiakkaillemme kokonaistaloudellisesti kannattava ja turvallinen yhteistyökumppani.

Asiakaskuntaamme kuuluu julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköitä aina kokonaisista sairaanhoitopiireistä pieniin terveyskeskuksiin ja lääkäriasemiin sekä mm. erilaisia yhteisöjä, tutkimusyksiköitä, eläin- ja hammaslääkäriasemia, kuntoutuskeskuksia sekä fysioterapiayrityksiä.Myynti ja asiakaspalvelu
09 341 72 800
mekalasi(at)mekalasi.fi
© 2019 Mekalasi Oy