Mekalasin uudet nettisivut ovat avautuneet

Uusittujen nettisivujen on tarkoitus palvella asiakkaitamme tehokkaammin. Tuotteista on nähtävillä tarkemmat tuotekuvat ja yksityiskohtaisemmat tuotetiedot. Jatkuvasti kasvava tuotevalikoimamme päivittyy entistä nopeammin uusille verkkosivuillemme. Koko tuotevalikoimamme tuotteet tulevat päivittymään näkyviin verkkosivuille lähikuukausien aikana.

Verkkokauppamme avataan lähiaikoina. Verkkokaupassa tuotteiden tilaus on tehty entistä sujuvammaksi, ja pyydämmekin nykyisiä ja uusia käyttäjiä rekisteröitymään uuteen verkkokauppaamme. Ilmoitamme rekisteröitymispyynnön lähettäneille heti, kun verkkokauppa avautuu.

Toivomme, että uudet nettisivut ja verkkokauppa tarjoavat sinulle entistä enemmän tuotetietoa ja ovat aiempaa helppokäyttöisemmät.

Olemme kiitollisia asiakkaiden kokemuksista uusien sivujen suhteen, joten annathan palautetta sivuston alaosassa olevan palaute-osion kautta.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.