Enraf-Noniuksen tuotteet nyt kampanjahintaan!

Kuten aiemmassa uutiskirjeessä kerroimme, valikoimaamme on lisätty hollantilaisen Enraf-Noniuksen laadukkaat ja käyttöä kestävät sähköhoitolaitteet ja hoitopöydät.

Enraf-Nonius on maailman johtava yritys fysioterapian ja kuntouksen laitteiden saralla. Sillä on yli 95 vuoden pitkä ja menestyksekäs historia näiden tuotteiden valmistajana ja toimittajana ympäri maailman. Enraf-Noniuksen tuotteiden avulla autat asiakasta voimaan paremmin.

Valikoimaan kuuluvat tällä hetkellä laadukkaat hoitopöydät ja monilla eri tekniikoilla toimivat hoitolaitteet. Näitä ovat muun muassa sähköhoito- ja ultraäänilaitteet. Uusimpana tulokkaana Enraf-Noniuksen tuoteperheessä ovat Tecarpuls-syvälämpöhoitolaite sekä Endopuls 811 -paineaaltohoitolaite, jonka saat nyt edullisella kampanjahinnalla. Laitehuollosta vastaa Mekalasin oma koulutettu ja sertifioitu huoltohenkilöstö.

Mediteam Palvelupisteenä saat meiltä Enraf-Noniuksen tuotteet kampanjahintaan ennen muita. Kampanja alkaa verkkosivuillamme maaliskuun lopulla, mutta sinulla on mahdollisuus tutustua tuotteisiin ja tilata niitä kampanjahintaan jo nyt.

Kaikki kampanjatuotteet hintoineen näet täältä: https://www.mekalasi.fi/fysio/

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Juhannuksen aukioloajat:

torstaina 23.6. suljemme klo 14:00.

Asiakaspalvelumme on normaalisti avoinna jälleen maanantaina 27.6. klo 8:00 alkaen.

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.