TiLOOP Bra Pocket – rinnan kudostukiverkko

Tuotenumero: TiLOOP Bra Pocket

TiLOOP® Bra Pocket - taskumaiseksi muotoiltu titanisoitu rinnan kudostukiverkko.

TiLOOP® Bra Pocketia voidaan käyttää kaikissa rintaleikkauksissa, joissa prepektoraalisen kudosta tukevan ja vahvistavan materiaalin käyttö on tarpeen.
▸ Rekonstruktiivinen rintaleikkaus: implanttipohjainen rekonstruktio (myös laajentimen kanssa), esimerkiksi ihoa säästävän leikkauksen tai nännin säästävän leikkauksen jälkeen.
▸ Plastiikkakirurgia: ensisijaiset tai korjaavat rintojen suurennusleikkaukset.

Optimaalinen kapselilaatu:
TiLOOP® Bra Pocketin hydrofiilinen ja titanisoitu pinta vähentää inflammaation riskiä, mikä puolestaan vähentää arven muodostumista ja kutistumista.
Tämä yhdistettynä keveyteen ja optimaaliseen kudoksen kasvuun luo ihanteelliset olosuhteet pysyvälle ja vakaalle lopputulokselle sekä halutulle kudoksen kasvulle ja verenkiertoa tukevalle, joustavalle ja laadukkaalle kapselille.

Pre-pektoraalinen tekniikka:
TiLOOP® Bra Pocketin pre-pektoraalinen asettelu mahdollistaa implantin kiinnittämisen ilman lihaksen irrottamista rintakehästä, mikä johtaa vähäisempään leikkauksen jälkeiseen kipuun. Tämän seurauksena toipumisaika on lyhyempi, ja lihastoiminnot säilyvät paremmin. Potilaat voivat palata normaaliin päivittäiseen elämäänsä nopeammin.

Erinomaiset esteettiset tulokset:
Pre-pektoraalinen asettelu mahdollistaa rintaimplantin fysiologisen sijoittamisen ihonalaiselle rintakudokselle, mikä tuottaa erinomaisia esteettisiä tuloksia ja luonnollisuutta.

Nopeampi leikkausaika:
TiLOOP® Bra Pocket on valmiiksi muotoiltu kudostukiverkko. Pre-pektoraalinen rekonstruktio vie vähemmän aikaa kuin sub-pektoraalinen rekonstruktio, koska pectoralis major -lihaksen valmistelua ei tarvita.

Suojattu implantti:
TiLOOP® Bra Pocket on implanttitasku, joka kiinnittää vapaasti valittavan rintaimplantin lihakseen ja estää sen siirtymisen tai kiertymisen. Tutkimukset ovat osoittaneet alhaisen kapselikontraktiivisuuden säilyttäen samalla erinomaisen kapselin laadun.

Tiedot:
- Titanisoitu tyyppi 1a polypropeenikudostukiverkko
- Paino: 16 g/m2
- Huokoskoko: 1,0 mm
- Monofilamentti
- Ei resorboituva
- Atraumaattiset, laserleikatut reunat
- EO-steriloitu (etyleenioksidilla), pyrogeeniton

Myyntiyksikkö: 1 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.