Sharpsafe-riskijäteastia, 9 l

Tuotenumero: 51172430
Myyntierä: 1 / Kappale

Varastossa

Tukevat, isokokoiset riskijäteastiat suurille jätteille ja jätemäärille. Tilavat astiat ovat käytännöllisiä muun muassa leikkaussaleissa ja suurissa näytteenottopisteissä. Saatavilla myös kärryjä ergonomiseen sijoitteluun ja helppoa liikuttamista varten.

Rakenteeltaan vahvat Sharpsafe riskijäteastiat on suunniteltu erityisesti neula-astiaksi, pistävien ja viiltävien jätteiden turvalliseen käsittelyyn. Neliskanttisen muotonsa ansiosta astiat ovat tukevia, täyttyvät maksimaalisesti ja vievät mahdollisimman vähän pöytä- ja varastotilaa. Selkeät merkinnät helpottavat tuotteiden oikeaa käyttöä. Sharpsafe astiat voidaan sulkea helposti väliaikaisesti, ja lopullisesti siten ettei astiaa voi enää avata uudelleen.

Riskijäte -tuoteryhmämme sisältää laajan valikoiman eri kokoisia Sharpsafe-astioita sekä kaikkiin tiloihin löytyvät kiinnikkeet ja kärryt astioiden ergonomiseen sijoitteluun.

Sharpsafe riskijäteastiat täyttävät ISO 9001:2000, ISO 140001 ja ISO 23907:2019 standardien vaatimukset sekä rakenteensa että merkintöjen osalta ja ovat UN-tyyppihyväksyttyjä kliinisen jätteen kuljetukseen.

Mitat: 290 x 292 x 195 mm
Paino: 619 g
Täyttöaukko: 210 x 65 mm

Myyntiyksikkö 1 kpl
Tukkupakkaus 20 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.