Pino tasapainotyyny

Tuotenumero: Pino tasapainotyyny

Tasapainotyyny on monipuolinen urheiluväline ja tehokas istuma-apu.
Litteässä, pyöreässä tyynyssä on sileä puoli ja nyppyläinen puoli. Koska se on täytetty ilmalla, syntyy dynaaminen, epävakaa pinta, joka sopii erinomaisesti erilaisiin harjoituksiin. Istuessa, seisten tai makuulla kehon tulee kompensoida tyynyn omaa dynamiikkaa, mikä tarkoittaa sitä, että monenlaisia ​​lihasryhmiä rasitetaan. Tämä edistää hyvää tasapainoa ja vahvistaa selkälihaksia sekä mukana olevia lihaksia, mikä on välttämätöntä oikean asennon kannalta. Voit helposti tehdä rennon treenin arjessa tasapainotyynyllä. Sen epävakaus tekee tasapainotyynystä erinomaisen istuma-avun toimistoon ja kotiin. Pitkä työpöydän ääressä istuminen aiheuttaa usein kipua ja jännitystä huonon asennon vuoksi. Tämä voidaan kuitenkin torjua tasapainotyynyn ansiosta. Istuinpehmusteena se mahdollistaa dynaamisen ja rentouttavan istumisen edistäen samalla terveellistä selän asentoa. Voit harjoitella rennosti kotona selän, vatsan ja lantionpohjan lihaksia ja optimoida pystyasennon istuessasi.

PINOFIT-tasapainotyynyissä on harjoitusväline sekä istuintyyny yhdessä.
- Ø 33 cm
- Ilman täyttöä voidaan säätää yksilöllisesti neulaventtiilin avulla.
- Monipuolisena harjoituslaitteena tasapainotyynyt sopivat ihanteellisesti tasapaino-, koordinaatio- ja vahvistamisharjoitteluun.
- Dynaaminen, rentouttava istuminen voi edistää pystysuoraa asentoa ja vakauttaa sitä pitkällä aikavälillä.
- Laadukas materiaali, ei käytetty lateksia.
- Nyppyläinen puoli mahdollistaa yksittäisten kehon alueiden lisästimuloinnin ja sopii rauhoittavaan selän ja jalkahierontaan.
- Valinnaisesti tasapainotyynyjä voidaan käyttää myös jalkaharjoittelijana tai suonivoimistelussa.
Tasapainotyynyjä on saatavana limen värisenä ja tummanharmaana ja ne toimitetaan kotiisi harjoitusohjeineen. POISTUVAT VÄRIT TUMMANSININEN JA TAIVAANSININEN.

Myyntiyksikkö: 1 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.