Endolaser 120 laserhoitolaite

Tuotenumero: 1633901
Myyntierä: 1 / Kappale

CE-merkitty

Valmistaja: Enraf-Nonius

Tuote vähissä

Endolaser 120 on korkealuokkainen terapeuttinen laserhoitolaite Enraf-Noniukselta. Aallonpituuksina hoitolaserissa on sykkivä 905 nm (GaAs) laservalo, joka on tarkoitettu kehon syville rakenteille, kuten nivelille, nikamille ja selkälihaksille, sekä 808 nm (GaAlAs) jatkuva laser haavojen paranemiseen ja kudosvaurioiden korjaamiseen.

Laitteen 905 nm (GaAs) laseranturi tuottaa pulsseja nanosekunneissa ja kehittää keskimäärin 100 mW:n tehon ja jopa 100 W:n huipputehon diodia kohti. Tämä johtaa korkeampaan valoenergian pitoisuuteen tai fotonitiheyteen kudoksissa ilman riskiä palovammoille. Tieteellisissä tutkimuksissa on myös todettu, että sykkivä ja jatkuvalla laserilla on biologisia ja kliinisiä vaikutuksia, jotka selvästi eroavat toisistaan. Sykkivällä aallonmuodolla päästään tunkeutumaan melaniinin ja muiden ihon esteiden läpi ja sillä pystytään kohdentamaan hoito syvempiin kudoksiin.

Endolaser 120 tarjoaa hoitoannossuosituksia sekä tehokkaaseen kivunlievitykseen että erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Laserantureita on tarjolla useita eri kokoisia ja niiden avulla päästään 100–500 mW:n tehoihin. Suuremmille hoitoalueille on mahdollista käyttää isompaa anturia, joka yhdistää neljä diodia (clusteranturi) ja tuottaa jopa 1600 mW tehon. Endolaser 120 tunnistaa automaattisesti siihen yhdistetyn hoitoanturin.

Endolaser 120:n ulostulovirtaa voidaan helposti säätää eri tasoille, jotta hoitoannostus olisi helppoa. Kun asiakasta hoidetaan ilman anturi – iho -kontaktia, punainen kohdevalo auttaa terapeuttia suuntaamaan hoidon oikeaan kohtaan. Kohdevalo tekee hoidosta turvallista, koska se osoittaa lasersäteen säteilytysalueen.

Laitteen ergonomisia antureita voidaan käyttää joko ilman ihokontaktia tai iholla. Jokaisessa anturissa on aloitus – keskeytys -nappi tätä varten. Merkkivalo anturin päällä ilmoittaa, onko säteily käynnissä vai valmiustilassa.

- Tehokas keino kivun lievitykseen, tulehduksen hoitoon ja kudoksen parantumisen nopeuttamiseen.
- Helppo ja nopea, toimii ”valon nopeudella”.
- Näyttöön perustuvat käyttösuositukset mukana.
- Turvallinen, lääkkeetön, non-invasiivinen ja tehokas.
- Korkealaatuiset lasersäteen ominaisuudet
- Kosketusvärinäyttö.
- Automaattinen annostuksen ja ajan säätö perustuen ulostulon tehotasoon.
- Ergonomisesti muotoillut anturit, joissa jatkuva ja sykkivä vaihtoehto.
- Pienikokoinen ja kevyt laite sekä helposti puhdistettavat anturit.

Laseranturi ei sisälly hintaan, sen voi valita tarpeen mukaan. Vaihtoehtoina
- Laseranturi 100mW, superpulsoitu diodi (905nm), 100W peak
- Laseranturi 500mW, jatkuva laserdiodi (808nm)
- Clusteranturi 4x100mW, jatkuva laserdiodi (808nm)
- Clusteranturi 4x400mW, jatkuva laserdiodi (808nm)

Mitat: 22 x 16 x 14 cm

Paino: 1,6 kg

Myyntiyksikkö: 1 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.