Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu»Ajankohtaista»Omistajamme SAXO Oy osakkaaksi Aina PTT:hen

Omistajamme SAXO Oy osakkaaksi Aina PTT:hen

Suomalainen SAXO Oy on ostanut 35 %:n osuuden LTE-teknologiaan perustuvia ”Push to talk” -laitteita kehittävästä ja markkinoivasta Aina PTT Oy:stä. Kauppa toteutettiin suunnatulla osakeannilla.

Aina PTT on kehittänyt perinteisiä radiopuhelimia korvaavia tuotteita vuodesta 2014. Yhtiö on voimakkaassa kasvussa, myynti käynnistyi kunnolla viime vuoden jälkimmäisellä puoliskolla ja oli lähes 500 000 €. Viime vuoden liikevaihto ylitetään tämän vuoden osalta lähiviikkoina ja loppuvuodesta odotetaan dramaattista kasvua. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 12 henkilöä Salossa ja Pohjois-Amerikassa.

”Kaupalla varmistetaan yhtiön kasvumahdollisuudet saamalla riittävästi yhtiön tarvitsemaa käyttöpääomaa. Lisäksi on erittäin hienoa saada mukaan teollinen kumppani, joka on mukana pitkällä tähtäimellä.”, kertoo Aina PTT:n hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Maximilian LeRoux.

”Saxolle tämänkaltaiseen toimintaan mukaan meneminen sopii hyvin yrityksen strategiaan kasvaa uuden teknologian aloilla, joilla pystytään lisäksi hyödyntämään konsernissa jo olevaa osaamista, kuten tässä tapauksessa Plastonen (Mekalasi Oy:n tytäryrityksen) vaativien kestomuovituotteiden valmistusta.”, täydentää Saxon puheenjohtaja Maria Björnberg.

Kuvassa

Kuvassa vasemmalta Maria Björnberg/Saxo, Maximilian LeRoux/Aina PTT ja Jari Vuorinen/Saxo.

Aina PTT

AINA kehittää suorituskykyisiä ja kestäviä Bluetooth-kaiutin-mikrofoneja pikayhteyksiin Internet-protokollan kautta. AINA:n tiimillä on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus älypuhelinten, Bluetooth-lisälaitteiden ja kaiutin-mikrofonien kehittämisessä ja myynnissä ammattikäyttöön palo- ja pelastustoimessa, hätäpalveluissa, turvallisuuspalveluissa sekä kuljetus- ja liikennealalla, teollisuudessa ja puolustusalalla. Aina on perustettu 2014.

www.aina-wireless.com

SAXO

Saxo on kasvuhakuinen suomalainen perheyritys, joka omistaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä, kiinteistöjä sekä rahoitusomaisuutta. Saxo yrityksineen työllistää noin 140 henkilöä Suomessa ja Virossa. Saxon liikevaihto vuonna 2017 oli noin 29 M€. Saxo jatkaa Fredrik Björnbergin suvun yrittäjäperinnettä vuodesta 1781.

www.saxo.fi

Julkaistu 26.4.2018
Myynti ja asiakaspalvelu
09 341 72 800
mekalasi(at)mekalasi.fi
© 2020 Mekalasi Oy