Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu»Ajankohtaista»Mekalasin myynti laajenee Baltiaan/Mekalasi OY laieneb Baltikumi turule

Mekalasin myynti laajenee Baltiaan/Mekalasi OY laieneb Baltikumi turule

Mekalasi investoi Baltian kasvaviin markkinoihin ja perustaa myyntiorganisaation Viroon. Mekalasin tytäryritys Plastone Oü on ollut Viron markkinoilla jo vuodesta 2005 ja työllistää tällä hetkellä jo 90 ihmistä kahdessa tehtaassa. Tehtaat sijaitsevat Sauessa ja Haapsalussa. Mekalasin toiminta aloitetaan Plastonen Sauen tehtaan tiloissa osoitteessa Tule 23 A,76505 Saue, Eesti. Suuri osa Mekalasin kumppaneista Suomessa ovat kiinnostuneita laajentamaan yhteistyötä Mekalasin kanssa myös Baltiaan.

”Tavoitteemme on rakentaa hyvin palveleva organisaatio myös Baltiassa”, kertoo Mekalasin toimitusjohtaja John Ekholm.

Uutena aluemyyntipäällikkönä Mekalasilla on aloittanut Kaira Pärenson, jolla on jo yli 10 vuoden kokemus Viron lääketeollisuuden myynnin parista. Hän on ollut mukana lääketeollisuuden tuotteita ja laitteita valmistavassa yrityksessä. Hänen mottonaan on löytää parhaat mahdolliset ratkaisut, sekä jakaa tietoa terveydenhuollon uusimmista tuulista asiakkaille ja asiantuntijoille.
"Uskon, että hyvällä palvelulla ja yksilöllisellä lähestymistavalla Mekalasi on luotettava kumppani Itämeren markkinoilla", sanoo Kaira Pärenson.

Lisätietoja

Kaira Pärenson puh. +372 53 090 793, kaira.parenson@mekalasi.fi

John Ekholm, puh. +358 407 235 434, john.ekholm@mekalasi.fi

**

Mekalasi OY laieneb Baltikumi turule

Mekalasi OY on sisenemas Baltikumi turule ja avab Eestis oma müügiorganisatsiooni. Mekalasi tütarettevõte Plastone OÜ on Eesti turul olnud juba 2005 aastast alates ja Saue ning Haapsalu tehases töötab hetkel kokku 90 töötajat.

Mekalasi alustab oma tegevust Plastone OÜ tehase ruumides aadressil Tule 23 A,76505 Saue, Eesti.

Suur osa Mekalasi Soome partneritest on väga huvitatud koostöös Mekalasiga laienema ka Baltikumi turule.

”Meie eesmärk on ehitada üles Baltikumis hästi toimiv organisatsioon”, ütles Mekalasi tegevjuht John Ekholm.

Mekalasi OY - s alustas tööd ka uus piirkonna müügijuht Kaira Pärenson, kellel on Eesti turul juba üle kümne aasta müügikogemust. Ta on töötanud ravimite, meditsiinitoodete ja - seadmetega tegelevates ettevõtetes.

Tema moto on leida spetsialistidele parimaid võimalikke lahendusi ja jagada vajaminevat informatsiooni, et tänapäeva kõrgtehnoloogia infotulvas oleks võimalikult lihtne oma igapäevatööd teha.

”Ma usun, et individuaalse ja toetava klienditeenindusega saab Mekalasist usaldusväärne partner ka Baltikumi turul ” ütles Kaira Pärenson

Lisainformatsioon

Kaira Pärenson, M +372 53 090 793, kaira.parenson@mekalasi.com

John Ekholm, M +358 407 235 434, john.ekholm@mekalasi.fi

Julkaistu 26.5.2017
Myynti ja asiakaspalvelu
09 341 72 800
mekalasi(at)mekalasi.fi
© 2020 Mekalasi Oy