Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu»Ajankohtaista»Mekalasi Oy on ostanut Pragmatic Oy:n sekä Slangar Nordic Oy:n liiketoiminnan

Mekalasi Oy on ostanut Pragmatic Oy:n sekä Slangar Nordic Oy:n liiketoiminnan

Mekalasi OY on ostanut Pragmatic OY: n sekä Slangar Nordic OY: n liiketoiminnan – Vahvistaa asemaansa Erikoistuotteiden toimittajana

Mekalasi Oy on ostanut yrityksien Pragmatic Oy:n sekä Slangar Nordic Oy:n liiketoiminnan. Ostettavien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2016 oli n. 3 miljoonaa euroa.

Uusi kokonaisuus tarjoaa kattavan valikoiman erikoistuotteita nykyisille ja uusille asiakkaille. Yrityskauppa luo erinomaisen perustan Mekalasin vahvalle kasvulle Suomessa sekä laajentaa Mekalasin osuutta Suomen terveydenhuollon tarvikkeiden markkinoilla.

Yritysoston myötä Mekalasin liiketoiminta laajenee merkittävästi erikoistuotteiden esimerkiksi toimenpideradiologian, urologian, kardiologian ja anestesiologiantuoteryhmissä. Näin pystymme paremmin palvelemaan erityisesti erikoissairaanhoidon asiakkaitamme.

Pragmatic Oy on vuonna 1995 perustettu suomalainen yritys. Yrityksen toimitilat ja varasto sijaitsevat Espoossa. Yrityksessä työskentelee 8 henkilöä. Pragmatic Oy:n ja Slangar Nordic Oy:n toimitusjohtaja Christoffer Riska näkee yrityskaupan hyvänä ratkaisuna Pragmaticille

-Haluamme olla osa kasvutarinaa. Yrityskauppa luo merkittäviä mahdollisuuksia, kun molempien yritysten parhaat käytännöt saadaan yhteiseen käyttöön. Samalla on tärkeää, että Pragmatic pysyy suomalaisomistuksessa.

Mekalasin toimitusjohtaja John Ekholm kertoo liiketoimintakaupan olevan tärkeä osa Mekalasin laajentumisstrategiaa

-Mekalasin tavoite on kasvaa voimakkaasti tulevina vuosinaan ja tämän kaupan myötä pystymme laajentamaan tuotevalikoimaa hyvin, sanoo Ekholm.

Pragmaticin osaava henkilökunta ja konsultoiva myyntitapa sopii hyvin Mekalasin arvomaailmaan. Yhdessä pystymme luomaan tehokkaan kokonaisuuden ja palvelemaan markkinoita vieläkin paremmin tulevaisuudessa.

Liiketoimintakaupan vaikutukset

-Pragmatic Oy:n ja Slangar Nordic Oy:n toimittamat tuotteet myy ja toimittaa Mekalasi Oy

-Sopimukset siirtyvät Mekalasi Oy:lle

-Liiketoimintaa harjoitetaan Mekalasi Oy:n nimissä ja lukuun

-Sopimusasiakkaiden ehdot säilyvät sopimuksen mukaisina

-Laskut, sopimukset ja kirjeenvaihto tulee osoittaa Mekalasi Oy:lle

-Yhteyshenkilöt, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan

Lisätietoja

Lisätietoja yrityskaupasta antaa: John Ekholm, toimitusjohtaja puh. 040 723 5434 john.ekholm@mekalasi.fi

www.pragmatic.fi


Julkaistu 22.3.2017
Myynti ja asiakaspalvelu
09 341 72 800
mekalasi(at)mekalasi.fi
© 2020 Mekalasi Oy