Haavanhoito

Olemme toimittaneet välineitä painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon Mediteamin toimesta vuodesta 1985 alkaen. Mekalasin ostettua Mediteamin ovat Apexin laadukkaat tuotteet nyt helposti saatavilla Mekalasista.

Tuotteiden lisäksi tarjoamme tukea, konsultointia ja koulutusta, minkä ansiosta olemme luotettava yhteistyökumppani painehaavaongelman hallinnassa.

Mekalasi toimittaa painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon tarkoitetut laadukkaat vaihtuvapaineiset ilmapatjat sekä minimipainepatjat.

Patjojen lisäksi saatavilla on laaja valikoima myös muita välineitä ja tarvikkeita painehaavojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Valikoimastamme löytyy jokaiselle kehonalueelle sopiva tuote. Saatavilla on lisäksi lääkinnällisiä kompressiotuotteita laskimoperäisten verisuonisairauksien ja -haavojen hoitoon.

Tilaa Mediven Angio -näytepari alla olevalla lomakkeella tarjoushintaan. Voit myös halutessasi varata esittelyajan. Tulemme mielellämme esittelemään tuotteita paikan päälle. Esittely onnistuu myös Teamsin välityksellä.

Myymämme tuotteet ovat alan johtavien asiantuntijoiden valmistamia.

UUTUUS

Mediven Angio ccl 1 ja 2

Lääkinnällinen hoitosukka laskimoperäisten verisuoniongelmien hoitoon kun asiakkaalla on lisäksi huomioitavana lievä tai keskivaikea diabetes tai valtimoperäinen verisuoniongelma. Sukan jalkaterän alueen vähäinen kompressio mahdollistaa lääketieteellisesti tutkitusti (v. 2020) jalkaterän alueen normaalin hiussuonten verenkierron.

Frontier Therapeutics

Dermis Plus Prevent –tuotesarja painehaavariskin vähentämiseen kehon riskialueilla ja lääkinnällisten laitteiden yhteydessä.

ISO-BRITANNIAN ENITEN KÄYTETTY PAINEHAAVAHOIDON PATJA.

Repose®-tuotteet ovat Iso-Britannian suosituin painehaavojen hoitojärjestelmä, joilla on onnistuneesti hoidettu yli 3 miljoonaa potilasta. Tyynyt, patjat ja suojukset sopivat painehaavojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn niin kotona kuin hoitolaitoksessa. Repose®-tuotteet toimivat ilman sähköä ja ovat kevyitä ja pieniä varastoida.

Apex

Laaja valikoima dynaamisia ilmapatjoja sekä kääntävä ilmapatja ACS Turn.

Medin valmistamat, Euroopan standardit täyttävät kompressiotuotteet haavojen ja laskimoperäisten verisuonisairauksien hoitoon:

Mediven ulcer kit -haavahoitosukka 20 + 20 mmHg

Kaksiosainen haavahoitosukka laskimoperäisen säärihaavan hoitoon. Tuotteella saa tuotettua tehokkaan kompression 24 h/ vrk.

Lääkinnälliset hoitosukat ccl 1 – 4

Laaja mallisto lääkinnällisiä hoitosukkia laskimoperäisten kompressiohoitoa vaativien ongelmien hoitoon ja hoidon tueksi. Tuotteet saatavana myös mittatilauksena.

Circaid Juxtalite, säädettävissä ccl 1 - 4

Säädettävä, tarroilla suljettava kompressiotuote vähäelastisten sidosten sijaan tai lääkinnällisten hoitosukkien vaihtoehtona käytettäväksi. Tuote sisältää patentoidun mittarin halutun kompression säätämiseksi, jolloin hoitoteho voidaan varmistaa sekä dokumentoida.

Mediven Angio -näyteparin tilaus

Tarjoushinta 35,00 € alv 0% (43,40 sis. alv) / pari; ei toimituskuluja.

  • Jos haluat varata esittelyajan, täytä myös seuraavat kohdat

Juhannuksen aukioloajat:

torstaina 23.6. suljemme klo 14:00.

Asiakaspalvelumme on normaalisti avoinna jälleen maanantaina 27.6. klo 8:00 alkaen.

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.