Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu»Ajankohtaista»MEKALASI OY ON OSTANUT MEDITEAM OY:N

MEKALASI OY ON OSTANUT MEDITEAM OY:N

Mediteam Oy on terveydenhuollon tuotteita- ja palveluita toimittava yritys, jonka Antti ja Raija Kanniainen perustivat vuonna 1985. Yhtiön asiakkaita ovat mm. sairaalat, hoito- ja hoivayksiköt, kuntoutuskeskukset, fysioterapiayritykset sekä yksityishenkilöt. Mediteam Oy on erikoistunut painehaavojen hoitoon ja ehkäisyyn tarkoitettuihin tuotteisiin. Tuotevalikoimasta löytyy myös kompressiosukkia, urheilutukia ja apuvälineitä.

Mediteam Oy:n yritysosto on neljäs vajaan kahden vuoden sisällä toteutettu yritysjärjestely, joka toteutetaan osana Mekalasi Oy:n kunnianhimoista kasvustrategiaa. Kuvassa John Ekholm (vasemmalla), Raija Kanniainen ja Joonas Salonen.

Toteutunut kauppa on jatkoaskel Mekalasin valikoimassa jo aiemmin olleelle Repose® painehaava tuoteperheelle. “Nyt pystymme tarjoamaan entistä kattavamman valikoiman painehaavojen ennalta ehkäisyyn ja hoitoon liittyviä tuotteita asiakkaillemme.” toteaa Mekalasin toimitusjohtaja John Ekholm.

“Uskon vahvasti Mekalasin kasvusuunnitelmiin, ja tulemme innolla vahvistamaan Mekalasin liiketoimintoja”, kommentoi järjestelyyn tyytyväinen Mediteamin toimitusjohtaja Raija Kanniainen

“Mediteam Oy tunnetaan luetettavana ja osaavana painehaavojen hoitoon ja muiden apuvälineiden erikoistuneena toimittajana. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Raija Kanniaisen ja kaikki Mediteamin ammattilaiset mukaan joukkoomme”, sanoo Mekalasi Oy:n toimitusjohtaja John Ekholm. “Tämä yritysosto on hyvä jatkumo aikaisemmalle Pracmatic ja Slangar Nordic liiketoimintaostolle sekä tämän kevään Risto Vesalainen Oy:n yritysostolle. Tahtotilamme on jatkossakin laajentaa meidän tuoteportfoliota kokonaisuutta tukevilla tuotteilla ja kasvaa vahvasti valituilla liiketoiminta alueilla.

Lisätietoja:

John Ekholm, toimitusjohtaja, Mekalasi Oy 040 723 5434, john.ekholm@mekalasi.fi

www.mekalasi.fi

Julkaistu 17.12.2018
Myynti ja asiakaspalvelu
09 341 72 800
mekalasi(at)mekalasi.fi
© 2020 Mekalasi Oy