Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.

CLINITEK Status+ analysaattori, 10379677

 • Tuotekoodi
  33650
CLINITEK Status+ virtsa-analysaattori

Puoliautomaattinen, helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen virtsa-analysaattori. CLINITEK Status+ -analysaattoreilla testiliuskan luku on nopeaa, tulostus automaattista ja tulokset voidaan siirtää helposti LIS/HIS-järjestelmiin. Analysaattoreissa on laaja laadunvalvontaohjelma sekä käyttäjä- ja potilastietojen syöttömahdollisuudet.

Automaattinen testiliuskan lukeminen: Ei subjektiivista tulosten tarkastelua, testiliuskan tunnistaminen sekä eräpäivän ja -numeron tallentaminen.

Automaattiset laatutarkistukset: Testiliuskan tunnistus, kosteuden tunnistus, näytteen häiriötekijöistä raportointi.

CLINITEK Status+ virtsa-analysaattorilla analysoi tulokset seuraavista Siemens Healthcare Multistix ja CLINITEK tuotteista:

Multistix 8 SG, Multistix 10, Multistix 5, CLINITEK Mikroalbumin 2, CLINITEK Mikroalbumin 9, CLINITEK hCG (raskaustesti), Albustix, Uristix sekä Chek-stix Combo kontrollitestiliokset / pos + neg-

CLINITEK Status+ virtsa-analysaattorissa laadunvalvonta suoritetaan kontrolliliuoksilla, joita käytetään näytteen tavoin. Laadunvalvontatestauksen avulla varmistetaan, että reagenssiliuskat ja kasetit reagoivat oikein ja että laite tulkitsee niitä tarkasti. Laadunvalvonta auttaa myös havaitsemaan virheitä, jotka aiheutuvat käyttäjän mittaustekniikoista ja laitteen ylläpidosta
Tulosta sivu PDF:nä
  Myynti ja asiakaspalvelu
  09 341 72 800
  mekalasi(at)mekalasi.fi
  © 2020 Mekalasi Oy