Allow JavaScript in your browser.

CLINITEK Status+ analysaattori, 10379677

 • Product code
  33650
CLINITEK Status+ virtsa-analysaattori

Puoliautomaattinen, helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen virtsa-analysaattori. CLINITEK Status+ -analysaattoreilla testiliuskan luku on nopeaa, tulostus automaattista ja tulokset voidaan siirtää helposti LIS/HIS-järjestelmiin. Analysaattoreissa on laaja laadunvalvontaohjelma sekä käyttäjä- ja potilastietojen syöttömahdollisuudet.

Automaattinen testiliuskan lukeminen: Ei subjektiivista tulosten tarkastelua, testiliuskan tunnistaminen sekä eräpäivän ja -numeron tallentaminen.

Automaattiset laatutarkistukset: Testiliuskan tunnistus, kosteuden tunnistus, näytteen häiriötekijöistä raportointi.

CLINITEK Status+ virtsa-analysaattorilla analysoi tulokset seuraavista Siemens Healthcare Multistix ja CLINITEK tuotteista:

Multistix 8 SG, Multistix 10, Multistix 5, CLINITEK Mikroalbumin 2, CLINITEK Mikroalbumin 9, CLINITEK hCG (raskaustesti), Albustix, Uristix sekä Chek-stix Combo kontrollitestiliokset / pos + neg-

CLINITEK Status+ virtsa-analysaattorissa laadunvalvonta suoritetaan kontrolliliuoksilla, joita käytetään näytteen tavoin. Laadunvalvontatestauksen avulla varmistetaan, että reagenssiliuskat ja kasetit reagoivat oikein ja että laite tulkitsee niitä tarkasti. Laadunvalvonta auttaa myös havaitsemaan virheitä, jotka aiheutuvat käyttäjän mittaustekniikoista ja laitteen ylläpidosta
Print PDF
  Personal information
  LoginForgot your password?
  Sales and customer service
  + 358 9 341 72 800
  mekalasi(at)mekalasi.fi
  © 2020 Mekalasi Oy