Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu»Ajankohtaista»Covid- 19 tiedote

Covid- 19 tiedote

Mekalasi Oy toimittaa mm. Copan Italia SPA:n valmistamia koronavirustestauksessa käytettäviä näytteenottotarvikkeita. Copan ja Mekalasi ovat varautuneet merkittävin toimin varmistamaan, että tuotanto ja jakelu pystytään hoitamaan myös jatkossa.

Copanin tuotanto toimii ympärivuorokautisesti tauotta. Heidän työntekijänsä käyttävät suojavarusteita, ja jokaiselta työhön saapuvalta mitataan kuume. Covin-19 testeihin liittyvät tuotteet ovat tuotannossa ensisijaisia, mikä voi aiheuttaa viiveitä muiden Copanin tuotteiden toimituksiin.

Logistiikkayhtiömme on ilmoittanut, että Euroopan raja-asemilla on tällä hetkellä ruuhkaa, ja se vaikuttaa toimitusten aikatauluun. Viro-Suomi -lauttaliikenteen väheneminen pienentää puolestaan rahtikapasiteettiä 40%, mikä myös voi vaikuttaa toimituksiin. Logistiikka ja jakelu Suomen sisällä toimivat toistaiseksi hyvin, mutta tilanne voi muuttua nopeasti.

Tuotteita on varastossamme rajoitetusti, ja pyrimme löytämään asiakkaille vaihtoehtoisia tuotteita aina, kun se on mahdollista. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että tuotteita riittää kaikille niitä tilaaville asiakkaillemme, mistä syystä esim. suuret tilausmäärät jaetaan pienempiin osatoimituksiin. Heti varastostamme lähtevät toimitukset vahvistamme mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen, mutta tulevien toimitusten aikatauluista pystymme valitettavasti antamaan vain arvioita.

Kiitos yhteistyöstä.

John Ekholm

Toimitusjohtaja

Julkaistu 19.3.2020
Myynti ja asiakaspalvelu
09 341 72 800
mekalasi(at)mekalasi.fi
© 2020 Mekalasi Oy